Palvelut

Uudenmaan joukkoliikenne, Lohja

Lohjan joukkoliikenne

Routionmäki omatoimikirjasto

Routionmäen kirjasto on Roution koulun kirjasto, mutta avoinna myös omatoimisesti iltapäivisin sekä viikonloppuisin. Kirjastossa on myös aikuisten kirjallisuutta sekä lehtiä.

Omatoimiaika
maanantai 16 – 20
tiistai 16 – 20
keskiviikko 16 – 20
torstai 16 – 20
perjantai suljettu
lauantai 8 – 15
sunnuntai 8 – 15
aattoina – lukki.finna.fi

Kirjastoauto

Aikataulut

Parittomat viikot, maanantai
Routio, Ratsutilantien ja Routelantien risteys, 16:35 – 16:50
Routio, Hiidenpuronkaari 9, Ratsutilantien risteys, 17:00 – 17:20
Routio, Kalliomäentie 2, 17:30 – 18:30

Parilliset viikot, maanantai
Routio, Kalliomäentie 2, 15:00 – 16:00

Liikuntapaikat

Roution valaistu kuntorata/latu

Katso sijainti ylläolevasta kartasta.

Frisbee-golf rata

9-väyläinen rata sijaitsee aivan Routionmäki monitoimijatalon vieressä.

Kevyen liikenteen väylät

Merkitty ylläolevaan karttaan katkoviivalla.

Uimarannat

Karstuntien ja Hossantien risteyksessä ja Hormajärven rannalla, Paloniemessä ja Hiidensalmen sillan kupeessa.

Liikuntasali ja lähiliikuntapaikat

Routionmäki monitoimijatalon liikuntasali.

Liikuntasalin vuorojen varaukset Lohjan Liikuntakeskukselta. Lähiliikuntapaikoista lisätietoja.

Leikkipuistot

Alueelta löytyy neljä leikkipuistoa: Roution leikkipuisto, Hiidenpuron leikkipuisto ja Ratsutilan leikkipuisto. Leikkipuistot on merkitty ylläolevaan karttaan.

Liikekeskus

Ravintola Kayatepe

Ruoka-. viihde- ja seurusteluravintola Lohjan Routiolla

MK-Market

Tarmo Lähikauppias -ketju on itsenäisten kauppiaiden muodostama päivittäistavarakauppaketju, johon kuuluu tänään noin 60 kauppaa ympäri Suomen. Tarmo Lähikauppa on paikallinen, edullinen ja mukava ostospaikka, jossa Sinua palvelee itsenäinen, reilu, tuttu ja tarmokas kauppias. Yhdessä Tarmot muodostavat suuren kyläkauppaketjun, jossa teet ostoksesi lähellä, nopeasti ja edullisesti.

Chefs Catering

Chef´s service on vuonna 2012 perustettu catering alan perheyritys.
Toimipaikkamme sijaitsee Lohjalla, Routiolla, jossa meillä on valmistuskeittiö. Tammikuussa 2018 aloitimme toiminnan Lohjan Metsän kertotehtaan henkilöstöravintolassa.
Meillä on monipuolinen kokemus niin illallisten kuin suurempienkin juhlien järjestämisestä.
Panostamme asiakkaan toiveisiin ja tyytyväisyyteen.
Painotamme työssämme ammattitaitoa, laadukkaita raaka-aineita ja sujuvaa palvelua.

Sinä nautit – me toteutamme!

Kampaamo Kirke

Puhelin 019 – 318976

Lohjan seurakunta ja diakoni

Seurakunnan diakonina toimii 1.9 alkaen Tanja Mäkelä.
Diakonia työllä on tiloissa asiakaspäivystystä ja tapaamisia, sekä erilaisia tilausuuksia mm. Päiväpiiri ja lauluhetkiä.
Lisää tietoa saat lohjan seurakunnan nettisivuilta sekä ilmoituksista seurakuntakodin ikkunasta.

Päiväkerhon tiloissa toimii 3 x viikossa päiväkerho, 2-6 vuotiaille. Kerhoista voi tiedustella p. 044 3284341

Sekä tiistaisin perhekerho 9 – 11.30. Kerho on avoin kaikille ja sinne voi tulla oman aikuisen kanssa, ilman etukäteen ilmoittautumista.