Palvelut

Linja-autolla Routiolta

Linja-autolla Routiolle

Routionmäen kirjasto on Roution koulun kirjasto, mutta avoinna myös omatoimisesti iltapäivisin sekä viikonloppuisin. Kirjastossa on myös aikuisten kirjallisuutta sekä lehtiä.

Routionmäen kirjasto on suljettu koulun henkilökunnan loma-aikana 28.6.-28.7.2019.

Omatoimiaika
maanantai 16 – 20
tiistai 16 – 20
keskiviikko 16 – 20
torstai 16 – 20
perjantai suljettu
lauantai 8 – 15
sunnuntai 8 – 15
aattoina – lukki.finna.fi

Kirjastoauto

Kesän aikana Saimasta lainattu aineisto saa pidemmän laina-ajan. Aineistoa voi palauttaa kaikkiin Lukki-kirjastoihin. Lainat voi uusia verkkokirjastossa tai soittamalla johonkin kirjaston toimipisteeseen.

Kirjastoauto ei kierrä 21.6.-28.7.2019 välisenä aikana.

Liikuntapaikat

Roution valaistu kuntorata/latu

Katso sijainti ylläolevasta kartasta.

Frisbee-golf rata

9-väyläinen rata sijaitsee aivan Routionmäki monitoimijatalon vieressä.

Kevyen liikenteen väylät

Merkitty ylläolevaan karttaan katkoviivalla.

Uimarannat

Karstuntien ja Hossantien risteyksessä ja Hormajärven rannalla, Paloniemessä ja Hiidensalmen sillan kupeessa.

Liikuntasali ja lähiliikuntapaikat

Routionmäki monitoimijatalon liikuntasali.

Liikuntasalin vuorojen varaukset Lohjan Liikuntakeskukselta. Lähiliikuntapaikoista lisätietoja.

Alueelta löytyy neljä leikkipuistoa: Roution leikkipuisto, Hiidenpuron leikkipuisto ja Ratsutilan leikkipuisto. Leikkipuistot on merkitty ylläolevaan karttaan.

Liikekeskus

Ravintola Kayatepe

MK-Market

Chefs Catering

Kampaamo Kirke

Lohjan seurakunta ja diakoni

Seurakunnan diakonina toimii 1.9 alkaen Tanja Mäkelä.
Diakonia työllä on tiloissa asiakaspäivystystä ja tapaamisia, sekä erilaisia tilausuuksia mm. Päiväpiiri ja lauluhetkiä.
Lisää tietoa saat lohjan seurakunnan nettisivuilta sekä ilmoituksista seurakuntakodin ikkunasta.
Lohjanseurakunta.fi

Päiväkerhon tiloissa toimii 3 x viikossa päiväkerho, 2-6 vuotiaille. Kerhoista voi tiedustella p. 044 3284341 / Katri Himmanen ja Marjo Virtanen.

Sekä tiistaisin perhekerho 9 – 11.30. Kerho on avoin kaikille ja sinne voi tulla oman aikuisen kanssa, ilman etukäteen ilmoittautumista.

Siirry sivun alkuun