Jaostot

Ropponen

Havumetsän päiväkodissa toimii vanhempaintoimikunta nimeltään Ropponen. Yksi Ropposen tehtävistä on edistää vanhempien ja päiväkodin välistä yhteistoimintaa. Lisäksi Ropposen tavoitteena on yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa luoda lapsille hyvä ja turvallinen oppimis- ja kasvuympäristö.

Mitä Ropponen tekee?

Ropponen järjestää toimintaa päiväkodin lapsille ja perheille. Olemme muun muassa olleet mukana järjestämässä pihatapahtumaa päiväkodin lapsille perheineen, mahdollistaneet esikoululaisten retken Hoplop:iin kauden päätteeksi ja hankkineet pääsiäisyllätyksiä. Ropponen kuuntelee herkällä korvalla myös päiväkodin toiveita ja pyrkii osallistumaan hankintakuluhin. 

Miten Ropposen toimintaan pääsee mukaan?

Ilmoittamalla yhteystietosi lapsesi hoitajalle, pääset mukaan joukkoon iloiseen. Meillä ei kukaan tee yksin, eikä taakkaa kantaen. Pienikin murunen on tärkeä! 

Tervetuloa mukaan tutustumaan Ropposiin!

Rokova

ROKOVAn tehtävänä on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa.

Tavoitteena on tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsille hyvä ja turvallinen
oppimis- ja kasvuympäristöä.

Vanhempaintoimikunta järjestää mahdollisuuksien mukaan toimintaa koulun oppilaille sekä perheille. Viime vuosina järjestänyt lukuvuoden aikana esim. joulumyyjäiset sekä diskoja.

Palkitsemme kevätjuhlassa oppilaita stipendeillä sekä kuutos-luokkalaisille jaetaan läksiäisruusut.
Toteutamme lisäksi opettajien tai oppilaiden aloitteesta tehtyjä tarvike- ja välinehankintoja koululle. Tuemme koulupuutarhaan tarvikkeita ja erityistapahtumissa saatetaan oppilaille ostaa herkkuja tms.

ROK

ROution Kutimet kokoontuu lankojen kerä torstai iltaisin.