Routionmäki

Kuvia Routionmäeltä, kuvaajana toiminut Jussi Patinen

Roution monitoimijatalon järjestömessut

JALAVAN KOULULLA tiistaina 11.4.2017 klo 18 – 20

Arvoisat Roution alueen asukkaat, järjestö- ja yhdistysaktiivit sekä jäsenistöt!

Routionmäen monitoimijatalo on valmistumassa elokuussa 2017. Talossa tulee toimimaan Roution ja Jalavan koulujen lisäksi myös päiväkoti, iltapäiväkerho sekä nuoriso- ja kirjastotoimi. Me Routionmäen toimijat haluamme tehdä yhteistyötä alueen asukkaiden kanssa. Kutsumme teidät järjestömessuille tiistaina 11.4. klo 18 – 20 Jalavan koululle (osoite: Havumetsäntie 4, Lohja).

Tapahtuman tarkoituksena on esitellä Routionmäen monitoimijatalon toimintoja, tutustua talon toimijoihin sekä kehittää yhdessä talon tulevia toimintoja.

Toivomme teiltä runsasta osanottoa!

Routioseura
Routionmäen monitoimijatalon kehittämistyöryhmä
Kansalaistoiminnan keskus
Jalavan koulun vanhempainyhdistys

Kansalaistoiminnan keskuksen raportti tapahtumasta

Routionmäen järjestömessut ti 11.4.2017. Mukana kaupungin toimijoita (mm. Nuori Lohja – Lohjan kaupungin nuorisotyö, Lohjan kaupunginkirjasto), järjestöjä (Routioseura, Kansalaistoiminnan keskus Lohja) ja alueen asukkaita. Tilaisuudessa ideoitiin toimintaa Routionmäen monitoimijatalolle. Toiveissa mm. pulkkamäki ja hiihtolatu, kokkikerho ja ensiapu-koulutusta. Ideoiden työstäminen jatkuu – tervetuloa kuulemaan lisää infoa Routio-päivään 20.5.2017.

Kuvia tapahtumasta